40%Tuote loppu

Orgoniittiriipus Gabriel

Arkkienkeli Gabriel orgoniittiriipus muodostuu kuukivi- ja vuorikidehipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Riipus toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa, jossa on mukana myös mustaa nauhaa (paksuus 1 mm, pituus noin 95 cm) korun kaulaan ripustamiseen. Riipuksen aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Riipuksen koko: halkaisija 40 mm.

9,60 

Varasto loppu

Arkkienkeli Gabriel

Pyydä arkkienkeli Gabrielia avuksi selkeyden, puhtauden, järjestyksen ja kurinpidon suhteen. Hän pyrkii luomaan lisää harmoniaa ja kauneutta maan päällä. Hän auttaa sinua kehittämään intuitioasi ja löytämään oikean tien. Arkkienkeli Gabriel on myös synnyttämisen enkeli, joten kutsu hänen siunaustaan kaikille vastasyntyneille sieluille.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Huom! Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin riipusten ulkonäöstä.