Tuote loppu

Orgoniittiriipus Michael

Arkkienkeli Michael orgoniittiriipus muodostuu lapis latsulin ja sinisen topaasin hipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Riipus toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa, jossa on mukana myös mustaa nauhaa (paksuus 1 mm, pituus noin 95 cm) korun kaulaan ripustamiseen. Riipuksen aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Riipuksen koko: halkaisija 40 mm.

16,00 

Varasto loppu

Arkkienkeli Mikael
Pyydä arkkienkeli Mikaelia avuksi rohkeuden, voiman ja suojan kohottamiseen. Hänellä on palava sininen totuuden miekka ja pyydettäessä hän käyttää sitä katkaisemaan kaikki vanhat siteet, punokset tai väärin kohdistetut energiat, jotka pidättelevät sinua. Pyydä hänen apua missä tahansa tilanteessa, jossa sinusta tuntuu, että sinun on kehitettävä enemmän tahdonvoimaa, aloitekykyä, voimaa ja keskittymistä tai kun tarvitset fyysistä tai psyykkistä suojausta.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Huom! Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin riipusten ulkonäöstä.