22%Tuote loppu

Orgoniittiriipus Raphael

Arkkienkeli Raphael orgoniittiriipus muodostuu aventuriini- ja ametistihipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Riipus toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa, jossa on mukana myös mustaa nauhaa (paksuus 1 mm, pituus noin 95 cm) korun kaulaan ripustamiseen. Riipuksen aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Riipuksen koko: halkaisija 40 mm.

12,50 

Varasto loppu

Arkkienkeli Rafael
Pyydä arkkienkeli Rafaelin apua parantamiseen, luovuuteen, totuuteen ja visioon. Hän on avuksi missä tahansa hoitotyössä ja kielteisten, sairauksia aiheuttavien tukosten poistamisessa. Hän auttaa sinua myös kehittämään sisäistä tietämistä ja sisäisellä silmällä (kuudes chakra, kolmas silmä) näkemistä.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Huom! Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin riipusten ulkonäöstä.