40%

Orgoniittiriipus Uriel

Arkkienkeli Uriel orgoniittiriipus muodostuu sitriini- ja vuorikidehipuista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Riipus toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa, jossa on mukana myös mustaa nauhaa (paksuus 1 mm, pituus noin 95 cm) korun kaulaan ripustamiseen. Riipuksen aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Riipuksen koko: halkaisija 40 mm.

9,60 

1 varastossa

Arkkienkeli Uriel
Kutsu arkkienkeli Uriel ja hänen rauhanenkelinsä tilanteisiin, joissa tarvitaan jumalaisen rauhan energiaa. Hän on avuksi pelkojen lievittämisessä, jotta voit juurruttaa rauhan värähtelyn syvälle olemukseesi. Hän auttaa sinua myös kehittämään selkeyttä, oivalluksia ja visioita.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Huom! Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin riipusten ulkonäöstä.