25%

Orgoniittisauva Ajna 25×110 mm

Otsachakran eli ajnan symbolilla koristeltu orgoniittisauva koostuu lapis latsuli kivihipuista, pienistä metallilastuista ja polyesterihartsista (resin). Sauva toimitetaan pehmustetussa, sinisessä lahjarasiassa.

Tämä orgoniittisauva soveltuu hyvin käytettäväksi hieronta- tai kiviterapiassa, sauvan kärki on erinomainen akupainantaan tai triggerpisteiden hierontaan. Orgoniittisauvan aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Koko: 25×110 mm.

20,00 

1 varastossa

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Lapis latsulin kerrotaan välittävän muinaista tietoa ja viisautta käyttäjälleen sekä kohottavan omaa tietoisuutta, oivalluksia ja älyä. Lapis latsuli on erittäin metafyysinen kivi, joka on kuin avain henkiseen loistavuuteen ja vahvaan unityöskentelyyn. Yötaivaan sininen lapis latsuli on yksi horoskooppimerkki Härän, Vaa’an, Jousimiehen ja Vesimiehen onnenkivistä sekä syyskuun kuukaudenkivi ja Jupiterin planeettakivi.

Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittisauvan ulkonäöstä.