44%

Orgoniittisauva turmaliini 25×110 mm

Elämänkukan symbolilla koristeltu orgoniittisauva koostuu turmaliinihipuista, pienistä metallilastuista ja polyesterihartsista (resin). Tämä orgoniittisauva on upea koriste, mutta soveltuu myös hyvin käytettäväksi hieronta- tai kiviterapiassa. Orgoniittisauvan aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Koko: 10 cm, 60 g.

15,00 

1 varastossa

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Kivien voimaa: Turmaliini on monimutkainen alumiini-boorisilikaatti ja sitä esiintyy monissa eri väreissä. Musta turmaliini on erittäin tehokas kielteisten voimien torjuja, se karkoittaa “pahan silmän”.

Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittisauvan ulkonäöstä.