50%

Palmarosa eteerinen öljy, luomu – Primavera

Palmarosan lempeä ja makean kukkainen tuoksu on omiaan ilmanraikastamiseen sekä puhdistamiseen. Palmarosaa suositellaan myös luontaiskosmetiikassa ihonhoitoon, voidepohjaan sekoitettuna, erityisesti kuivan ihon kosteuttamiseen sekä rasvaisen ihon oman öljytasapainon palauttamiseen.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: bergamotti, seetri, geranium, inkivääri, sitruuna, sitruunaruoho, neroli, patsuli, piparminttu, petitgrain, ruusu ja santelipuu.

Luomulaatuinen Cymbopogon martini Nepalista.

Pakkauskoko: 5 ml

6,20 

3 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Cymbopogon Martini Oil Org, Citral**, Geraniol**, Farnesol**, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH