20%Tuote loppu

Peridootti orgoniittiheiluri

Hopeanvärisen ketjun päässä oleva orgoniittiheiluri muodostuu peridoottihipuista, pienistä metallilastuista ja polyesterihartsista (resin). Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi. Heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä ja heiluri toimitetaan valkoisessa, ikkunallisessa magneetilla sulkeutuvassa lahjarasiassa. Heilurin aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Koko: Ketjun pituus 17-18 cm ja heilurin koko 40 mm.

12,00 

Varasto loppu

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Limetin ja oliivinvihreiden sävyissä kuultava peridootti on kiviterapian mukaan voimakas puhdistaja monella eri tasolla, se vapauttaa vanhoista taakoista ja kielteisistä ajatuskuvioista. Peridootti motivoi uuteen kasvuun, terävöittää mieltä sekä helpottaa mustasukkaisuuden tunteissa.

Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittiheilurien ulkonäöstä.