57%Tuote loppu

Piparminttu eteerinen öljy, luomu – Primavera

Viileänraikkaana eteerinen piparminttuöljy tuo voimaa väsymyksen ja jännityksen hetkinä, tiputa 5 tippaa esimerkiksi tuoksulamppuun ja tunne kuinka kevätväsymys saa kyytiä! Piparminttua suositellaan myös huonovointisuuteen, kuumeeseen, päänsärkyihin ja se on sangen miellyttävä öljy matkoilla mukana.

Tuoksu: Raikas, puhdas, virkistävä.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: greippi ja rosmariini.

Luomulaatuinen, biodynaamisesti viljelty Mentha piperita Italiasta.

Pakkauskoko: 5 ml

5,00 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki: Viilentävä piparminttujalkasuihke
1/4 tl maissitärkkelystä
15 tippaa teepuu eteeristä öljyä
30 tippaa piparminttu eteeristä öljyä
1 rkl aloe vera geeliä
1 rkl taikapähkinäuutetta tai kukkavettä
Kaada maissitärkkelys pieneen suihkepulloon. Lisää eteeristen öljyjen tipat, aloe vera geeli ja taikapähkinäuute. Ravista hyvin ja säilytä jääkaapissa erittäin viileän lopputuloksen takaamiseksi. Suihkuta piparminttusumua väsyneille jaloille aina tarvittaessa.

Ainesosat: Mentha Piperita (piparminttu) öljy, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH