90%

Piparminttuvesi, luomu (Parasta ennen 09/2020)

Aistit herättävä Primaveran luomulaatuinen Piparminttuvesi on viilentävä ja kirkastava, ihanan minttuisen tuoksun omaava yrttivesi, joka virkistää suihkeena muun muassa raskaita, väsyneitä jalkoja sekä helpottaa lievää päänsärkyä ja pahoinvointia.

Luomulaatuinen Mentha Piperita.

HUOM! Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2020.

Pakkauskoko: 100 ml

2,00 

2 varastossa

Primaveran luomulaatuiset kukkavedet ovat tärkeä osa ihon luonnollista kauneudenhoitoa. Kukkavedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena, luomulaatuisina ne ovat upeita ja herkkiä luonnontuotteita. Niitä voi käyttää muun muassa kasvojen ja koko kehon virkistämiseen, kasvovetenä, hauteisiin, raikastavana matkaseurana sekä omien parfyymien tai huonetuoksujen valmistukseen.

Käyttösuositus: Suihkauta piparminttuvettä suoraan kasvoille ja taputtele se tämän jälkeen lempeästi ihoon käsin. Voit myös suihkauttaa piparminttuvettä vanulappuun ja pyyhkiä täysin kostutetulla vanulapulla puhtaan, kuivan ihon päällä, jonka jälkeen yrttivesi taputellaan ihoon.

Vinkki: Jos haluat vahvistaa virkistävää ja viilentävää vaikutusta, suihkuta kuumana päivänä ihollesi viilennettyä piparminttuvettä.

Valmistusaineet: Mentha Piperita (piparminttu) vesi lehdistä*, Alcohol*.
* = valvotusta luomutuotannosta

Valmistaja: Primavera Life GmbH