31%

Pomanderi-ilmanraikastaja Keltainen 20 ml (Parasta ennen 02/2022)

Anna auringon paistaa sisään! Keltainen sallii ilon loistaa kielteisyyden, pelon tai ahdistuneisuuden ylle. Hermostuneen stressin hetkellä tämä ilmanraikastaja saattaa tuoda mukanaan uutta ymmärrystä ja raikasta perspektiiviä. Keltainen auttaa tukemaan sulattamista kaikilla tasoilla ja on siten myös ideaali ilmanraikastaja opiskelun ohessa.

Pääteema: Mielen keskittämiseen ja valppauteen.

Tuoksu: Sitrusmainen, hedelmäinen ja pirteä.

Pakkauskoko: 20 ml

10,00 

2 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Keltaista ilmanraikastajaa suositellaan käytettäväksi, kun halutaan uutta, raikasta lähestymistapaa eri tilanteisiin tai halutaan vähentää kielteisyyttä, pelkoa ja jännittyneisyyttä – auringonvalon palauttamiseksi.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 02/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd