Pomanderi-ilmanraikastaja Koralli 100 ml

Koralli pomanderi-ilmanraikastajasuihke luo lämpimän ja rakastavan ilmapiirin, jossa jokainen yksilö on täydellinen itsensä ja osaa olla mukana myös ryhmässä. Se auttaa näkemään ja löytämään oman paikkansa perheessä, yhteisössä jne.

Pääteema: Luovuuteen, heräämiseen ja samanaikaisuuteen.

Tuoksu: Puinen, sisukas ja terävä.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

2 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Itsenäisyyden tuntemiseen riippuvuuden sijaan tai, kun on tarpeen saada ymmärrys ja yhdistyä todelliseen potentiaaliin ja paikkaan yhteiskunnassa.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd