Pomanderi-ilmanraikastaja Kulta 100 ml

Kulta pomanderi auttaa löytämään runsauden omasta itsestä ja käyttämään omaa viisauttaan täyden potentiaalin mukaan. Kullan käyttö saattaa mahdollistaa itsensä myös hyväksymään, vastaanottamaan, sulattamaan ja rentoutumaan.

Pääteema: Hienosäätöön ja yhdistymiseen viisauden kanssa.

Tuoksu: Hedelmäinen ja kukkainen.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

2 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Mainio suihke opiskelun oheen eli sisäiseen tietoon yhdistymiseen tai lämminhenkisen ilmapiirin luomiseen ja vieraiden vuorovaikutusta kohottamaan esimerkiksi illalliskutsuilla.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd