46%

Pomanderi-ilmanraikastaja Oliivinvihreä 100 ml (Parasta ennen 02/2021)

Oliivinvihreä ilmanraikastaja soveltuu hyvin käytettäväksi haastavissa tiloissa ja tilanteissa, joissa esiintyy esimerkiksi vaikeuksia muiden ihmisten kanssa. Oliivinvihreä liitetään viisauden tuomiseen sydämeen ja siten se auttaa meitä löytämään tiemme sekä sydämellisen yhteistyön.

Pääteema: Avoin sydän, avoin tila, avoin suunta ja totuus.

Tuoksu: Raikas, yrttinen ja metsäinen.

Pakkauskoko: 100 ml

19,00 

2 varastossa

”Minulla on koko setti Aura-Soma ilmanraikastajia kotona. Kyllä, hieman liioiteltua. Mutta hei, rakastan vaihtoehtoja. Ja mitä tulee huonesuihkeisiin, ei ole olemassa mitään aivan kuten Aura-Soma ilmanraikastajat. Pelkästään tietäen, että puhdistan kotiani orgaanisilla ja biodynaamisilla eteerisillä öljyillä on yksi asia, mutta myös lisänä kiviesenssien hyödyt on jotain todella spesiaalia. Ja uniikkia Aura-Somalle. Kuukausien kuluessa minulla on eri suosikkeja. Mutta rakastan valita värin päivän tarkoitukseen pohjautuen tai haluun tietyntyyppisestä energiasta, jonka haluaisin tuntea.” – Samantha

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Oliivinvihreä on erinomainen ilmanraikastaja asiakkaita vastaanottaville ammattilaisille esimerkiksi hoitoaikojen tai konsultaatoiden välillä suihkutettavaksi.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 02/2021. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd