Pomanderi-ilmanraikastaja Pinkki 100 ml

Pinkkiä pomanderi-ilmanraikastajaa voidaan käyttää energioiden muuttamiseksi huoneessa pyyteettömän rakkaudellisiksi – lämpö ja välittäminen, joka tekee kaikesta mahdollista elämässä. Emotionaalisesti pinkki tuo mukanaan rakkautta, sekä itselle että ympärillä oleville. Se voi tukea myös aikoina, jolloin tuntee itsensä haavoittuvaksi ja se auttaa välittämään omasta itsestään. Pinkki luo syvän rentoutumisen tunteen, se harmonisoi ryhmiä ja niiden prosesseja.

Pääteema: Vain rakkaudelle.

Tuoksu: Kukkainen ja makea.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

1 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, työpaikalla, autossa, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Vaaleanpunaista ilmanraikastajaa suositellaan käytettäväksi, kun tilaan tarvitaan hoivan tunnetta ja myötätuntoa.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd