Pomanderi-ilmanraikastaja Syvä magenta 100 ml

Syvässä magentassa yhdistyvät voimistavat punaiset ja rauhoittavat violetit energiat samanaikaisesti. Syvä magenta pomanderi-ilmanraikastaja on hetkiin, jolloin kaikki omat energiat on annettu muille ja nyt on aika saada hoitoa omaan tilaan.

Pääteema: Arjen rakastamiseen ja hoivaan.

Tuoksu: Aromikas ja puinen.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

2 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, mökillä, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Syvä magenta ilmanraikastaja on hoivaajan hoivaaja – omasta itsestä huolehtiminen etusijalle. Silloin, kun on aika pysähtyä ja nuuhkia ruusuja.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd