31%

Pomanderi-ilmanraikastaja Valkoinen 20 ml (Parasta ennen 06/2022)

Valkoista pomanderi-ilmanraikastajaa voidaan käyttää tilojen raikastamiseen ja valon tuomiseen eri tilanteisiin. Suositellaan chakrojen ja koko sähkömagneettisen kentän suojaamiseen, valkoinen tuo selkeyttä stressaavaan aikaan. Suihke on myös hyvä keino kivien energeettiseen puhdistamiseen.

Pääteema: Puhdistava, vapauttava ja suojeleva.

Tuoksu: Lääkkeenomainen, lämmin ja stimuloiva.
Pakkauskoko: 20 ml

10,00 

1 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, työpaikalla, autossa, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Tilan tai asunnon puhdistukseen suositellaan suihkauttamaan, huoneen koosta riippumatta, yksi suihkaus jokaiseen huoneen nurkkaan. Tarvittaessa tämän voi toistaa muutaman tunnin kuluttua tai seuraavana päivänä. Mikäli tämä puhdistus tehdään koko taloon, jätetään väliovet auki. Hoitotilan energeettisessä puhdistamisessa tai kielteisen tilanteen energian muuttamiseksi huone suihkutetaan Valkoisella päivän päätteeksi tai tarvittaessa asiakaskäyntien välillä, 1-2 suihkausta kerralla on yleensä riittävä.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 06/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd