31%

Pomanderi-ilmanraikastaja Vihreä 100 ml (Parasta ennen 01/2022)

Tyynnyttävänä, tasapainottavana ja keskittävänä vihreä ilmanraikastaja saattaa tuoda rauhan tunteisiin – oman tilan löytäminen, asioiden sydämeen meneminen. Se voi luoda tunteen tilasta auttaen siten myös päätöksenteossa. Saattaa auttaa irtautumaan muista, erityisesti asiakas/hoitaja ihmissuhteiden ollessa kyseessä. Tätä ilmanraikastajaa suositellaan käyttämään myös asunnonmyynnissä, jolloin vihreä helpottaa energioista irtautumisessa tehden tilaa uudelle.

Pääteema: Tasapainottamiseen ja virkistämiseen.

Tuoksu: Makea, metsäinen ja mausteinen.

Pakkauskoko: 100 ml

24,00 

1 varastossa

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa, työpaikalla, autossa… Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan tummansinisiin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta ja UV-säteiltä.

Käyttösuositus: Vihreää ilmanraikastajaa suositellaan käytettäväksi, kun kaivataan omaa tilaa päätöksen tekemiseksi ja uusiin tiloihin mentäessä.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

HUOM! Tämä tuote on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 01/2022. Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta energeettisestä sisällöstä johtuen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd