Pomanderi Koralli

Pääteema: oppia rakastamisen taito ja uusi tapa välittää.

Koralli pomanderi on olemuksemme suojelija antaen siten suuremman itsenäisyyden tunteen. Tämä pomanderi saattaa tuoda välttämätöntä, sisäistä näkemystä yhteisriippuvuuteen, se auttaa myös kilpailutilanteissa. Koralli pomanderi on herättäjä, joka voi tuoda syvän ilon tunteen!

 

Tuoksu: puinen, sisukas ja terävä.

Eteeriset öljyt*: bergamotti, makea appelsiini, mandariini, seetri.

* = luomutuotantoa tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: kalsiitti, sinkiitti, topaasi, tuliopaali, karneoli.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

6 varastossa

Osastot: ,

”Pettymykset puskivat pintaan ja täydellä voimalla… Oli aika raskasta enkä ilman ihastuttavia pomandereita olisi tästä varmaankaan kunnolla selvinnyt. Välillä tuntui, että piti nuuhkia käsiä joka välissä ja lisäillä pomanderia koko ajan.” – Päivi

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd