15%

Pomanderi Kuninkaansininen (Parasta ennen 12/2022)

Pääteema: sisäinen rauha, sisäinen näkeminen sekä rajattomat mahdollisuudet.

Kuninkaansininen pomanderi avaa mielikuvituksen, korkeampien mielentoimintojen ja intuition voimille. Se auttaa myös tavoittamaan myötätuntoisia ja sopusointuisia tunteita. Se voi kohottaa herkkyyttä sekä musiikin ja äänen arvostusta, kuten mantrojen ja pyhien laulujen meditatiivista, melodista ääneen lausumista.

Tuoksu: makean metsäinen.
Eteeriset öljyt*: mirhami, piparminttu, eukalyptus, jasmiini, ruusu.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: safiiri, tuliopaali.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2022.

Pakkauskoko: 25 ml

27,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Huomautus: Kuninkaansininen pomanderi sisältää ainesosana piparminttua, joten on oltava tarkkana ettei homeopaattisia hoitoja neutralisoida, jos näitä käytetään yhdessä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd