Pomanderi Oranssi

Pääteema: palautuminen ja shokin sulattaminen, tuo sisäistä näkemystä.

Oranssi pomanderi on avuksi shokkien ja pelkojen käsittelemisessä, se tasapainottaa auraa mikäli on tuntemuksia ”ettei ole aivan kohdallaan”. Tämä pomanderi mahdollistaa irtipäästämisen ja auttaa hyväksymään kaiken ympärillä tapahtuvan. Oranssi pomanderi liitetään toiseen chakraan ja sillä saattaa olla rauhoittava vaikutus tällä alueella.

 

Tuoksu: hedelmäinen, mausteinen ja raikas.

Eteeriset öljyt*: mandariini, santelipuu, bergamotti, makea appelsiini.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: kalsiitti, sinkiitti, tuliopaali, karneoli.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

6 varastossa

Osastot: ,

”Myös oranssi pomanderi on muuttanut hänen(kin) energiaansa erittäin usein. Molemmat ovat ahkerassa käytössä ja auttavat joka kerta upeasti.” – Irmeli

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd