24%

Pomanderi Safiirinsininen (Parasta ennen 03/2022)

Pääteema: Viestintä, joka tulee kauttamme sekä kärsimyksestä nouseminen.

Safiirinsininen pomanderi tukee rakkauden korkeinta kommunikaatiota: keskittymällä omiin innostaviin ja jumalallisiin puoliin, se voi olla avuksi äärimmäisen eristyneisyyden tuntemusten ylitsepääsemisessä. Tämä pomanderi syventää sisäistä rauhaa rentouttaen, kirkastaen koko olemuksen. Kuluttamalla vähemmän energiaa omiin huolenaiheisiin, käytettävissä on enemmän energiaa siihen mitä on tehtävä. Voi myös auttaa tuomaan rauhoittavan ilmapiirin, joka tukee opettajia ja julkisia puhujia.

Tuoksu: metsäisen makea.

Eteeriset öljyt*: mirhami, laventeli, kamomilla, piparminttu, mentoli, eukalyptus.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: safiiri, kvartsi, sinipitsinen akaatti.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2022.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Huomautus: Safiirinsininen pomanderi sisältää ainesosana piparminttua, joten on oltava tarkkana ettei homeopaattisia hoitoja neutralisoida, jos näitä käytetään yhdessä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd