24%

Pomanderi Smaragdinvihreä (Parasta ennen 06/2022)

Pääteema: oman tilan löytäminen, asioiden ytimeen meneminen.

Smaragdinvihreä tuo rauhaa omaan tilaan auttaen siten oman suunnan löytämisessä. Tämä pomanderi voi vapauttaa vanhoista ajatuksista ja avata oven uusille päätöksille. Smaragdinvihreä pomanderi on avuksi mustasukkaisuudesta, kateudesta ja muista kielteisistä tunteista puhdistautumisessa.

Tuoksu: makea, metsäinen ja mausteinen.

Eteeriset öljyt*: rosmariini, bergamotti, mentoli.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: smaragdi, krysopraasi.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2022.

Pakkauskoko: 25 ml

24,00 

1 varastossa

Osastot: ,

”Ihana metsäisen raikas matkaseuralainen eritoten silloin, kun tiedossa on ihmistäyteisiä ja ahtaita paikkoja – vihreä pomanderi auttaa luomaan omaa tilaa, monella eri tasolla!” – Anna Maria

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd