37%

Pomanderi Syvä magenta (Parasta ennen 01/2020)

Pääteema: Hoivaajan hoivaaja – ihmiskunnan palveleminen energisen myötätunnon ja syvän välittämisen avulla.

Tässä pomanderissa yhdistyvät voimistavat punaiset ja rauhoittavat violetit energiat samanaikaisesti. Syvä magenta pomanderi on hetkiin, jolloin kaikki omat energiat on annettu muille ja nyt on aika saada huolenpitoa omaa itseään kohtaan. Tämä pomanderi auttaa myös elämään nykyisyydessä.

Tuoksu: aromikas, puinen ja hedelmäinen.
Eteeriset öljyt*: kiinalainen seetri, mirhami, laventeli, muskatellisalvia, ylang ylang, ruusu.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: ruusukvartsi, turmaliini, rubelliitti, opaali.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2020.

Pakkauskoko: 25 ml

20,00 

1 varastossa

Osastot: ,

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd