Pomanderiminisuihke Koralli

Pääteema: oppia rakastamisen taito ja uusi tapa välittää.

Koralli pomanderi on olemuksemme suojelija antaen siten suuremman itsenäisyyden tunteen. Tämä pomanderi saattaa tuoda välttämätöntä, sisäistä näkemystä yhteisriippuvuuteen, se auttaa myös kilpailutilanteissa. Koralli pomanderi on herättäjä, joka voi tuoda syvän ilon tunteen!

 

Tuoksu: puinen, sisukas ja terävä.

Eteeriset öljyt*: bergamotti, makea appelsiini, mandariini, seetri.

* = luomutuotantoa tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: kalsiitti, sinkiitti, topaasi, tuliopaali, karneoli.

Pakkauskoko: 2,5 ml

8,20 

5 varastossa

Osastot: ,

”Kiitos pienestä suihkepullosta, jonka annoit minulle! Sen vaikutus on vaikuttava!” – Susanna

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Suihkauta pomanderia kerran vasempaan kämmeneen ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas, tuoden lopuksi kämmenet kasvojen eteen, jotta voit aistia värin tuoksun sisäänhengittämällä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd