Pomanderiminisuihke Violetti

Pääteema: rauhoittava ja parantava, suositellaan ennen meditointia.

Violetti pomanderi auttaa avaamaan vastaanottokykyä ja tietoisuutta tuomalla rauhallisuuden ja yhteyden korkeampiin maailmoihin sekä henkeen, auttaen siten paljastamaan tehtävämme ja tarkoituksemme eli kuinka palvella maailmassa. Voi auttaa meditaatiota ja transformaatioprosessia. Tämän pomanderin käyttö voi myös tuoda syvän tason hoivaa ja rauhaa äärimmäisen menetyksen aikoina. Voi auttaa avaamaan sydämen ja sielun silmät arjessa elävien ihmeiden näkemiseen.

 

Tuoksu: orvokkimainen ja vanhanaikainen.

Eteeriset öljyt*: eukalyptus, ylang ylang, ruusu, orvokki, iiris, laventeli.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: ametisti, tsaroiitti.

Pakkauskoko: 2,5 ml

8,20 

1 varastossa

Osastot: ,

”Mihin tahansa menenkin, missä tahansa olenkin, kulkee jokin värienergiapakkaus eli pomanderiminisuihke aina mukanani – se on niin näppärän kokoinen taskuun tai käsilaukkuun sujautettavaksi. Niitä voi suihkaista ilmaan missä vain jo ihan herkullisen tuoksun vuoksi ja aistia myös energioiden muutoksen: autossa, kaupassa, hississä, joogassa, bussissa, metrossa… Ja kuinka ihanaa on antaa sellainen yllättäen ystävälle ”tilanteen ollessa päällä”, lohtuna, tukena, apuna…” – Anna Maria

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Suihkauta pomanderia kerran vasempaan kämmeneen ja hiero käsiäsi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas, tuoden lopuksi kämmenet kasvojen eteen, jotta voit aistia värin tuoksun sisäänhengittämällä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd