64%

Pyriitti heiluri

Kaunis ja käytännöllinen, hopean värisen ketjun päässä oleva metallin hohtoinen pyriittiheiluri. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi ja heilurin metalliosat ovat hopeoitua messinkiä.

Koko: ketjun pituus 16 cm ja heilurin koko 35-40 mm.

5,00 

22 varastossa

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Pyriitti on kiviterapian mukaan hyvin suojeleva kivi, joka suojaa käyttäjäänsä kaikenlaista kielteistä energiaa vastaan – pyriitti torjuu energiavuodot ja hoivaa kyyneleitä eri tasoilla. Pyriitti matkassa mukana suojaa ympäristön saasteilta sekä edistää hyvää fyysistä terveyttä ja henkistä hyvinvointia. Sen kerrotaan lisäävän muistia, keskittymistä sekä opiskelijoiden henkistä ja ruumiillista kykyä.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.