Rakkaus taskupullo

Tämä Uuden ajan lapsisarjaan kuuluva tasapainopullo heijastaa rakkautta, lämpöä, välittämistä ja ehdotonta itsensä hyväksymistä. Se saattaa auttaa rakkauden vastaanottamisen oppimisessa ja myös antamaan rakkautta muille, olemaan nöyrä itsensä hyväksymisessä sekä pääsemään yli itsensä epäilemisestä. Lisäksi tasapainopullo numero 11 voi olla avuksi henkisen ylpeyden suhteen tapauksissa, jolloin pidättelee itseään etenemästä epäaidosta nöyryydestä johtuen.

Väri: kirkas/pinkki.

Pakkauskoko: 25 ml

22,80 

2 varastossa

Taskukokoiset pelastuspullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden taskupullojen apu on aina lähellä. Niitä valmistetaan tietyistä Equilibrium tasapainopulloista, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi ja käytännöllisiksi päivittäisessä käytössä. Taskupullot ovat eri tavalla energisoidut kuin lasiset tasapainopullot, jolloin useampi ihminen voi käyttää niitä. Taskupullon ravistaminen aktivoi tuotteen vain väliaikaisesti, mikä tekee niistä ihanteellisia jakaa ja käyttää esimerkiksi koko perheen kesken.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi taskupullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd