20%

Rudraksha messinkiheiluri

Kaunis ja käytännöllinen, kullanvärisen ketjun päässä oleva siemenestä valmistettu heiluri. Heilurin metalliosat ovat messinkiä ja heilurin koko on noin 45 mm.

7,60 

1 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Rudraksha (Shivan silmä tai Shivan kyynelet) siemenet ovat peräisin leveälehtisestä, ikivihreästä intialaisesta puusta. Shivan silmää pidetään kaikkein tehokkaimpana kosmisen voiman ilmentymänä – rudraksha puhdistaa mielen, kehon ja sielun. Uskotaan, että se, joka käyttää rudrakshaa, on suojattu kaikelta kielteisyydeltä. Siten rudraksha on keino tavoittaa oma korkeampi itse.

Jokainen heiluri on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen, tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.