96%

Ruusuvesi, luomu (Parasta ennen 04/2017)

Luomulaatuinen Ruusuvesi on tislattu Primaveran Turkin luomuviljelyprojektin luomuruusujen terälehdistä. Puhdistavana, harmonisoivana ja viilentävänä se sopii kaikille ihotyypeille hyväntuoksuiseksi, luonnolliseksi kasvovedeksi sekä koko olemuksen raikastajaksi. Auttaa palauttamaan kosteutta hellien siten erityisesti kuivaa, herkkää ja couperoottista ihoa sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä hienoisia ihojuonteita pehmentäen.

Luomulaatuinen Rosa Damascena, Turkki.

HUOM! Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 04/2017.

Pakkauskoko: 100 ml

1,00 

1 varastossa

Primaveran luomulaatuiset kukkavedet ovat tärkeä osa ihon luonnollista kauneudenhoitoa. Kukkavedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena, luomulaatuisina ne ovat upeita ja herkkiä luonnontuotteita. Niitä voi käyttää muun muassa kasvojen ja koko kehon virkistämiseen, kasvovetenä, hauteisiin, raikastavana matkaseurana sekä omien parfyymien tai huonetuoksujen valmistukseen.

Käyttösuositus: Suihkauta ruusuvettä suoraan kasvoille ja taputtele se tämän jälkeen lempeästi ihoon sormenpäillä. Voit myös suihkauttaa kukkavettä vanulappuun ja pyyhkiä täysin kostutetulla vanulapulla puhtaan, kuivan ihon päällä, jonka jälkeen kukkavesi taputellaan ihoon. Kukkavettä voi suihkautella kevyenä, virkistävänä kasteena iholle pitkin päivää ja sitä voidaan käyttää myös kasvovoiteen alla tai meikin päällä.

Vinkki: Kostuta vanulapun puolikkaat vedellä ja suihkauta vanulappuihin luomuruusuvettä. Laita kostutetut vanulaput puhtaille, suljetuille silmäluomille ja rentoudu hetki ihanassa ruusun tuoksussa – suihkaise luomuruusuvettä hiukan myös huoneilmaan.

Valmistusaineet: Rosa Damascena (ruusu) kukkavesi*, Alcohol*.
* = valvotusta luomutuotannosta

Valmistaja: Primavera Life GmbH