69%

Seesamiöljy, luomu (Parasta ennen 03/2021)

Hoivaava Seesamiöljy (Organic Sesame Oil) on perinteisesti suosittu ayurvedisessa hieronnassa muun muassa sen rauhoittavien ja lämmittävien ominaisuuksiensa vuoksi. Seesamiöljy auttaa suojaamaan ihoa ympäristön vaikutuksilta, se toimii myös lempeän luonnollisena aurinkosuojana. Seesamiöljyn sisältämä GLA rasvahappo auttaa säätelemään talineritystä ja on siten hyvä öljy myös hiusten ja päänahan hoitoon.

Luomulaatuinen Sesamum indicum.

Pakkauskoko: 100 ml

5,00 

1 varastossa

Primaveran kasvi- ja siemenöljyt ovat laadukkaita, kylmäpuristettuja ja puhtaita luomuöljyjä, jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti. Niitä käytetään sellaisenaan vartalonhoitoon ja hierontaan sekä myös pohjaöljyinä omille aromaterapeuttisille öljysekoituksille.

Käyttösuositus: Hierotaan puhdistetulle, kostealle iholle sellaisenaan. Sopii kaikille ihotyypeille, eritoten kypsälle iholle.
Säilytys viileässä.

Vinkki: Perinteisesti ayurvedan hoitoperinteeseen kuuluva kokovartalon öljyhieronta tehdään kylmäpuristetulla seesamiöljyllä. Öljyn notkistamiseksi se lämmitetään pieneksi hetkeksi 100 C asteeseen vesihauteessa. Hierottaessa öljyn tulisi olla kehon lämpöistä tai hieman lämpimämpää.

Ainesosat: Sesamum Indicum (seesami) öljy siemenestä*. *=luomu.

Valmistaja: Primavera Life GmbH