50%Tuote loppu

Seetri eteerinen öljy, luomu – Primavera

Seetri eteerisen öljyn puisen maskuliininen tuoksu on tasapainottava, vakauttava, rohkeutta antava ja itseluottamusta vahvistava. Seetri on hyväksi myös jännityksen ja koetilanteiden rasittamille hermoille sisäisen harmonian tuojana.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: bentsoe, bergamotti, frankinsensi, jasmiini, kaneli, kataja, laventeli, neroli, rosmariini, ruusu, sitruuna ja sypressi.

Luomulaatuinen Cedrus atlantica Ranskasta.

Pakkauskoko: 5 ml

5,30 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH