21%Tuote loppu

Seleniitti orgoniittipyramidi

Elämänkukka symbolilla koristeltu orgoniittipyramidi koostuu seleniittisauvoista, pienistä kuparilastuista ja polyesterihartsista (resin). Tämä orgoniittipyramidi on suunniteltu erityisesti tasapainottamaan energiakenttiä asuin- tai työtilassa. Pyramidi voidaan laittaa myös housujen taskuun tai tyynyn alle. Orgoniittipyramidin aktivoidaksesi, pidä orgoniittia käsissäsi vähintään 20 sekuntia.

Koko: 75x75x60 mm ja paino noin 250 g.

27,00 

Varasto loppu

Osastot: ,

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Kiviterapian mukaan korkeasti värähtelevä seleniitti tarjoaa mielen selkeyttä ja tietoisuuden laajentumista. Fyysisellä tasolla se liitetään myös kehon joustavuuteen sekä solukon uusiutumiseen.

Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittipyramidin ulkonäöstä.