50%Tuote loppu

Sitruunaruoho eteerinen öljy, luomu – Primavera

Tuoksultaan sitruunaisen raikas, pirteä ja puhdas sitruunaruoho (Lemongrass) on virkistävä ja kohottava eteerinen öljy, jota käytetään usein karkottamaan hyönteisiä, tulehduksia, kurkkukipua, kuumetta tai keskittymisen puutetta.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: eukalyptus, geranium ja sitrusöljyt.

Luomulaatuinen Cymbopogon flexuosus, Bhutan/Nepal.

Pakkauskoko: 5 ml

4,60 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki: Virkistävä kylpysuola
2 dl kristalli- tai merisuolaa
4 tippaa bergamotti eteeristä öljyä
4 tippaa sitruunaruoho eteeristä öljyä
1 tippa eukalyptus eteeristä öljyä
1 tippa rosmariini eteeristä öljyä
(6 tippaa vihreää elintarvikeväriä)
Sekoita eteeriset öljyt hyvin karkean Himalajan kristallisuolan tai merisuolan joukkoon ja käytä valmista kylpysuolaa rentouttavaan kylpyyn ammeessa tai vaikka jalkakylvyssä. Säilytä valmis kylpysuola tiiviisti kannella suljettavassa purkissa.

Ainesosat: Cymbopogon Flexuosus öljy yrtistä, Citral**, Geraniol**, Citronellol**, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH