Kvintesenssi St Germain

Violetin säteen kukkaistuoksu, St Germain, muuntaa kielteistä energiaa myönteiseksi ja auttaa pääsemään yli selviytymiseen liittyvistä kysymyksistä. Tämä kvintesenssi on suosittu myös reikihoitajien ja regressioterapeuttien keskuudessa, sillä se auttaa astumaan ulos omasta itsestään ja sallii energian ainoastaan välittyä kauttamme.

Väri: vaaleanvioletti.
Tuoksu: kevyen kukkainen.
Pääteema: parantaminen, meditaatio, muuntuminen.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

6 varastossa

Kvintesenssien eteeriset öljyt ja yrtit tukevat auraasi avautuessasi korkeammille voimille, meditoidessa tai ollessa yhteydessä omaan sisimpääsi. Niiden taivaallinen parfyymi ja herkkä värin energia kohottavat henkeäsi ja kuljettavat sinut sisäisen rauhan tilaan.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasempaan ranteeseen ja hiero ranteitasi yhteen. Levitä tuoksu auraasi eli energiakenttään ylhäältä alas kuin enkelin siipiin kietoutuen ja tuo lopuksi kämmenet kasvojesi eteen, jotta voit aistia värin tuoksun ranteista sisäänhengittämällä. On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut sen energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd