34%

Sydän taskupullo (Parasta ennen 06/2021)

Sydänpullo taskupullo yhdistetään sydänchakraan, joka opettaa rakastamaan luontoa. Pullon käyttö saattaa auttaa päätöksenteossa, tunteiden rauhallisessa kommunikoimisessa ja tilan luomisessa omille tunteellisille tarpeille.

Väri: sininen/vihreä.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2021.

Pakkauskoko: 25 ml

15,00 

2 varastossa

Taskupullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden ”pelastuspullojen” apu on aina lähellä. Niitä valmistetaan tietyistä Equilibrium tasapainopulloista, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi ja käytännöllisiksi päivittäisessä käytössä. Taskupullot ovat eri tavalla energisoidut kuin lasiset tasapainopullot, jolloin useampi ihminen voi käyttää niitä. Taskupullon ravistaminen aktivoi tuotteen vain väliaikaisesti, mikä tekee niistä ihanteellisia jakaa ja käyttää esimerkiksi koko perheen kesken.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi taskupullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd