64%Tuote loppu

Sypressi eteerinen öljy, luomu – Primavera

Roomalaisessa mytologiassa sypressi on ollut kuoleman jälkeisen elämän symboli, sypressiöljy lohduttaakin erilaisten menetysten keskellä ja kasvattaa surun tai eron lähestyessä. Ikivihreän sypressin hienostunut havutuoksu edistää myös viisautta ja lisää henkisyyttä. Fyysisellä tasolla eteerinen sypressiöljy lievittää laskimoiden ja imusuonien tukkeumia, vastustaa infektioita ja sillä lievitetään flunssan oireita. Luonnontaioissa sypressi on siunauksen, suojauksen ja vihkimyksen öljy.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: seetri, sitruuna ja myrtti.

Luomulaatuinen Cupressus sempervirens Ranskasta.

Pakkauskoko: 5 ml

5,00 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Ainesosat: Cupressus Sempervirens öljy havuista, pähkinöistä ja versoista, Limonene**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH