Taskupullot, koko sarja

Aura-Soman taskupullojen täydellinen sarja koostuu yhdeksästä 25 ml kokoisesta, muovisesta tasapainopullosta, joita on kätevä pitää matkassa mukana, jolloin näiden ”pelastuspullojen” apu on aina lähellä. Sarjan esittelylaatikko on biohajoavaa vaahtokumia.

Taskupaketti sisältää muovipullot: Fyysinen pelastuspullo, Sydän pelastuspullo, Auringonvalo pelastuspullo, Rakkaus pelastuspullo, Tähtilapsi pelastuspullo, Eetteri pelastuspullo, Koralli pelastuspullo, Energia pelastuspullo ja Metatron pelastuspullo.

Pakkauskoko: 9 x 25 ml

205,00 

1 varastossa

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi Tasapainopullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen. Muista, että nämä sekä muut Aura-Soma tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. Jotta voit nauttia tämän tuotteen käytöstä mahdollisimman pitkään, vältä sen säilyttämistä suorassa auringonpaisteessa tai suurten lämpötilan vaihteluiden vaikutuksen alaisena.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd