49%Tuote loppu

Tiikerinsilmä orgoniittipallo

Elämänpuu symbolilla koristeltu orgoniittipallo koostuu muun muassa tiikerinsilmähipuista. Kuvassa näkyvä teline ei sisälly toimitukseen, se on tilattavissa erikseen.

Pallon halkaisija on 50 mm ja paino noin 145 g.

20,00 

Varasto loppu

Osastot: ,

Orgon/orgoni tarkoittaa elämän energiaa (chi, prana ja eetteri). Orgoniittia, joka on orgaanisen polyesterihartsin, puolijalokivihippujen sekä metallilastujen tiivistä seosta, käytetään muun muassa muuntamaan kielteistä energiaa myönteiseksi, puhdistamaan ympäristöä sekä muuntamaan erilaisten säteilylähteiden tuottaman epäharmonisen energian luonnolliseen, harmoniseen muotoon.

Kellertävän, kullan ja ruskean sävyissä hohtava, voimakkaasti raidallinen tiikerinsilmä omaa hiottuna lähes hypnoottisen voiman. Sen kerrotaan kohottavan yhteyttä henkilökohtaiseen voimaan ja tahtoon sekä auttamaan ilmaisemaan omia ajatuksiaan. Tämä kivi avustaa myös selkeään vastaanottokykyyn ja oivalluksiin sekä toimii tunteiden tasapainottajana.

Jokainen orgoniittituote on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin orgoniittipallon ulkonäöstä.