Pomanderi Turkoosi

Pääteema: luova viestintä sydämestä tunnepuoleltamme.

Turkoosi pomanderi auttaa kommunikoimaan luovasti tuntemuksistaan. Tämä pomanderi on viestintään, erityisesti niille, jotka ovat tekemisissä erilaisten esittelyiden, opettamisen tai yleisön edessä puhumisen kanssa. Turkoosi rohkaisee leikkisyyteen, se voi olla avuksi tukkeumien vapauttamisessa sekä suojella esiintymispelkoa vastaan.

 

Tuoksu: raikas, pirteän mausteinen.

Eteeriset öljyt*: mirhami, jasmiini, piparminttu, santelipuu, bergamotti.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: turkoosi.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

3 varastossa

Osastot: ,

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Huomautus: Turkoosi pomanderi sisältää ainesosana piparminttua, joten on oltava tarkkana ettei homeopaattisia hoitoja neutralisoida, jos näitä käytetään yhdessä.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd