Tuote loppu

Unisieppari Luovuuden tähti

Uniikit Kokopelli design siepparit ovat upeaa kotimaista käsityötä. Tätä 5-osaista Luovuuden tähti unisiepparia koristavat aidot höyhenet, lasi- ja kivihelmet. Kokonaiskorkeus 103 cm, suurin leveys 47 cm. Suurimman kehän halkaisija 40 cm. Virkattu ripustusnauha.

150,00 

Varasto loppu

Osasto:

Kokopelli design siepparit ovat voimaesineitä, joista huokuvat eritoten Pohjois-Amerikan intiaanien hyvän onnen koristeiden harmonia sekä henkinen turva. Voit asettaa unisiepparin sängynpäätyyn, voimaesineeksi ikkunan eteen tai haluttuun tilaan vapaasti roikkumaan – siepparit ovat taianomaisia liikkuessaan hieman ilmavirrassa!

Kivien voimaa:
Akvamariini – on omiaan rauhoittamaan herkkiä hermoja ja terävöittämään vaistoja. Rauhoittava ja stressiä vähentävä akvamariini karkottaa myös pelkoja, antaa voimaa sekä rohkeutta kantajalleen.
Amatsoniitti – ykseys elämän kanssa, virittää astraalikehoja ja kohottaa luovaa ilmaisua.
Turkoosi – edistää ystävyyttä ja henkistä rentoutumista.

Värien voimaa:
Turkoosi – on luovuuden väri, jonka viesti kumpuaa olemuksen tunnepuolelta eli sydämestä, yhdistäen siten sinisen kommunikaation ja vihreät tunteet. Emotionaalisesti väriin liitetään edelleen leikkisyys ja spontaanisuus.

Suomessa rakkaudella käsintehty – Kokopelli design – handmade in Finland.