Tuote loppu

Pomanderi Valkoinen

Pääteema: tuo sisään valoa ja uudistaa, tuo kirkkaan vastaanottokyvyn.

Vicky Wall viittasi valkoiseen pomanderiin puhuessaan lääkäristä valkoisessa takissaan, valkoisen pomanderin tuoksu on lääkkeenomainen ja se sopii lähes mihin tahansa tilanteeseen. Valkoista pomanderia voi käyttää aurassa eli energiakentässä ja tämän lisäksi se on oiva pomanderi tilojen puhdistamiseen, valon sisään tuomiseen ja energioiden uudistamiseen. Se puhdistaa ja uudistaa auttaen luomaan tilaa uusille aluille.

 

Tuoksu: lääkkeenomainen, lämmin ja stimuloiva.

Eteeriset öljyt*: kehäkukka, bergamotti, sypressi, talvikki, laventeli, mirhami.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: opaali, kirkas kvartsi.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

Varasto loppu

Osastot: ,

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd