57%Tuote loppu

Valkoinen väriesenssi (Parasta ennen 07/2021)

Valkoinen väriesenssi auttaa puhdistamaan ja harmonisoimaan olemuksen jokaista tasoa. Se saattaa myös terävöittää mieltä ja tuoda uusia näkemyksiä. Edelleen se saattaa olla avuksi tietyn tilanteen valaisemisessa ja oman heijastuksemme näkemisessä selkeämmin.

Värienergia: valkoinen.
Pääteema: syvästi puhdistava ja harmonisoiva joka tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2021.

Pakkauskoko: 30 ml

10,00 

Varasto loppu

Aura-Soman väriesenssit ovat mainio työkalu jokapäiväisessä värien käytössä oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja ne toimivat tasapainopullojen, pomanderien ja kvintesenssien tukena niiden ”välimaastossa”. Väriesenssien energiat tukevat elämään tasapainoisena ja harmoniassa ympäristön ja oman itsensä kanssa. Väriesenssit vaikuttavat värähtelyperiaatteiden mukaan tai vetämällä puoleensa itsensä kaltaisia energioita.

Tuotteen käyttö: Väriesenssejä voi käyttää pulssipisteille ranteeseen, ohimoille, nilkkaan tai kehon energiapisteisiin niin halutessaan. Näitä esenssejä voi käyttää milloin tahansa päivittäisen elämänmenon keskellä myös kukkatippojen tapaan: muutama tippa suoraan suuhun tai vesitilkkaan sekoitettuna. Aura-Soma väriesenssit sopivat hyvin yhteen muiden hoitotuotteiden kanssa.
Alkoholipitoisuus: 24% vol.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd