50%

Vaniljauute, luomu – Primavera

Vanilja on yksi arvostetuimmista tuoksuista, joka luo kodikasta tunnelmaa ja parantaa yleistä hyvinvointia vain muutamalla lämpimällä, intensiivisellä tipalla tuoksulampussa. Vaniljan aromi kylvyssä voi olla kirkastava ja rentouttava kokemus tai siemenöljyn seassa aistillisen eksoottinen kehon hieronta. Vaniljaa käytetään usein avuksi hermostuneisuuteen, unettomuuteen, stressiin, jännitykseen tai masennukseen.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: appelsiini, bergamotti, greippi, santelipuu, sitruuna ja vetiver.

Luomulaatuinen vaniljaöljy (alkoholiin uutettu), 15 % aito luomuvanilja Vanilla planifolia Madagaskarilta.

Pakkauskoko: 5 ml

23,90 

2 varastossa

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vaniljan tuoksu on parhaimmillaan, kun ravistat pulloa hiukan ennen käyttöä. Se sopii hyvin esimerkiksi tuoksulampussa käytettäväksi yksin tai yhdessä muiden eteeristen öljyjen kanssa.

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH