27%

Vesikivet shungiitti

Tämä lasiputkilo sisältää shungiitti- ja vuorikidehippusia, jotka johtavat kiviterapian mukaan selkeyteen, itsetietoisuuteen sekä tasapainoiseen energian jakeluun kaikilla tasoilla.

Tuotteen käyttö: Aseta hyvin huuhdeltu lasiputkilo luonnonkivineen vedellä täytettyyn vesikarahviin. Noin 15-30 minuutin kuluttua luonnonkivivesi on valmiina käyttöön, tuolloin kivien informaatio on imeytynyt hyvin veteen. Karahvia voi täyttää vedellä aina tarvittaessa.

Koko: 24 cm ja paino noin 200 g.

19,00 

1 varastossa

Shungiitti on arviolta yli 2 miljardia vuotta vanha, hiiltä muistuttava musta kivi, jota löytyy vain muutamasta paikasta maapallolla. Shungiitin/sungiitin suurin ja parhain laadultaan oleva esiintymä on Venäjän Karjalassa, Äänisjärven tuntumassa Sungalla. Shungiitilla on mielenkiintoinen rakenne amorfisen (kidemuodoton) ja kiven väliltä. Dynaamisen shungiitin sanotaan voivan imeä saastuttavia hiukkasia ympäristöstään ja se tunnetaan myös antibakteerisista vaikutuksistaan.

Luonnonjalokivet & vesi
Luonnonjalokivillä energisoitua vettä voidaan käyttää moneen tarkoitukseen: juomavetenä, kylpyvetenä, suun huuhteluun, huonesuihkeena tai aurojen sekä meridiaanien puhdistamiseen – luonnonkivivedellä on monia myönteisiä vaikutuksia kehon, mielen ja hengen tasoilla. Hildegard von Bingen löysi monia käyttötapoja kivivedelle ja kirjoitti luonnonkiviveden käytöstä muistiinpanoissaan.