Pomanderi Violetti

Pääteema: rauhoittava ja parantava, suositellaan ennen meditointia.

Violetti pomanderi auttaa avaamaan vastaanottokykyä ja tietoisuutta tuomalla rauhallisuuden ja yhteyden korkeampiin maailmoihin sekä henkeen, auttaen siten paljastamaan tehtävämme ja tarkoituksemme eli kuinka palvella maailmassa. Voi auttaa meditaatiota ja transformaatioprosessia. Tämän pomanderin käyttö voi myös tuoda syvän tason hoivaa ja rauhaa äärimmäisen menetyksen aikoina. Voi auttaa avaamaan sydämen ja sielun silmät arjessa elävien ihmeiden näkemiseen.

 

Tuoksu: orvokkimainen ja vanhanaikainen.

Eteeriset öljyt*: eukalyptus, ylang ylang, ruusu, orvokki, iiris, laventeli.

* = valvotusta luomutuotannosta tai biodynaamisesti viljelty
Kivienergiat: ametisti, tsaroiitti.

Pakkauskoko: 25 ml

31,70 

3 varastossa

Osastot: ,

”Käytin pari päivää sitten Violettia pomanderia eräälle henkilölle ja hän kertoi pian sen jälkeen tunteneensa vapautuksen surusta, jota hän kantoi yhä sisällään rakkaan ihmisen menetyksen johdosta. Tämä henkilö kertoi oven avautuneen tietoisuuteensa – Aura-Soma on ihanaa ja aina yhtä yllättävää!” – Hannele

Aura-Soma pomanderit luodaan ainutlaatuisista eteeristen öljyjen sekä biodynaamisesti ja orgaanisesti kasvatettujen kasvien sekoituksista yhdessä kasviperäisen, luomun alkoholiliuoksen kanssa. Jokaista yhdistelmää on edelleen tehostettu kivien ja kiteiden spagyric-tinktuureilla sekä erittäin vahvalla Aura-Soma energisointiprosessilla.

Aura-Soma pomanderit luovat käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman, niitä käytetään energiajärjestelmän puhdistamiseen ja elvyttämiseen. Pomanderien värähtelevät ominaisuudet energisoivat uudelleen, vahvistavat ja suojaavat auraa sekä antavat sinulle voimaa ja kohottavat tietoisuuttasi. Ihmisen energiakenttä saattaa myös köyhtyä päivittäisestä elämästä, pomanderit auttavat palauttamaan tasapainon sekä suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Lisäksi näitä arvokkaita infuusioita voidaan tehokkaasti käyttää keinona tarkoituksen keskittämiseen päivittäin.

Tuotteen käyttö: Tiputa kolme tippaa vasemmalle kämmenelle, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd