50%Tuote loppu

Ylang ylang eteerinen öljy, luomu – Primavera

Ylang ylang eteerisen öljyn kukkaisen makea, jopa sensuaalinen ja euforinen tuoksu rentouttaa, vapauttaa jännityksiä ja helpottaa stressiä. Tämä on ihanteellinen öljy erilaisiin kosmeettisiin sekoituksiin: kasvovoiteisiin, vartalo- ja hierontaöljyihin tai eksoottiseen kylpyyn.

Sopii hyvin yhteen seuraavien eteeristen öljyjen kanssa: appelsiini, jasmiini, ruusu, santelipuu ja seetri.

Luomulaatuinen Cananga odorata Madagaskarilta.

Pakkauskoko: 5 ml

9,35 

Varasto loppu

Primaveran aidot, valvotusti luomulaatuiset 100 % eteeriset öljyt valmistetaan parhaista, suurimmaksi osaksi orgaanisesti viljellyistä puhtaiden kasvien hedelmistä, kukista, lehdistä, rungoista ja juurista vesihöyrytislaamalla tai kylmäpuristamalla.

Vinkki: Sensuaalinen kylpysuola
2 dl Himalajan kristalli- tai merisuolaa
4 tippaa appelsiini eteeristä öljyä
4 tippaa ylang ylang eteeristä öljyä 
1 tippa santelipuu eteeristä öljyä
1 tippa ruusu eteeristä öljyä
(6 tippaa oranssia elintarvikeväriä)
Sekoita eteeriset öljyt hyvin karkean Himalajan kristallisuolan tai merisuolan joukkoon ja käytä valmista kylpysuolaa rentouttavaan kylpyyn ammeessa tai vaikka jalkakylvyssä. Säilytä valmis kylpysuola tiiviisti kannella suljettavassa purkissa.

Ainesosat: Cananga Odorata öljy kukista, Benzyl Salicylate**, Eugenol**, Geraniol**, Benzyl Benzoate**, Farnesol**, Linalool**
** eteerisen öljyn luonnolliset komponentit

Eteeriset öljyt omaavat moninaiset käyttömahdollisuudet aromaterapian lisäksi esimerkiksi tuoksulyhdyissä, huoneilman raikastamisessa tai erilaisissa rituaaleissa. Huom! Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti ja eteeriset öljyt on aina laimennettava ennen käyttöä, niitä ei myöskään tule käyttää solariumissa tai suorassa auringonvalossa.

Valmistaja: Primavera Life GmbH