Kurssit & muut tapahtumat

Energiakeskus Indigon kurssit ja muut tapahtumat ovat sisällöltään antoisan monipuolisia, haluamme luoda kurssilaisille ja muihin tapahtumiin osallistujille hyvän mielen sekä miellyttävän kokemuksen kokonaisuutena. Näin toimiessamme toivomme voivan edesauttaa kaikkia Energiakeskus Indigon ystäviä kohti harmonista ja tasapainoista elämää! Energiakeskus Indigon koulutuksen pääpaino on ollut Aura-Soma Colour Care värisysteemin kursseilla, jotka värien viesteihin tutustumisen ohella vievät ihmistä Aura-Soman merkeissä eteenpäin omassa kasvussaan ja elämässään. Tällä hetkellä Aura-Soma tasokurssien tarjoaminen Energiakeskus Indigon puolesta on kuitenkin toistaiseksi tauolla, Aura-Soma koulutusta on kuitenkin tarjolla ympäri maailman aina naapurimaastamme Ruotsista lähtien.

Energiakeskus Indigon kurssit ja muut tapahtumat pidetään pääsääntöisesti Espoon Laurinlahdessa eli kodinomaisessa ympäristössä, jossa myös nettibutiikin varastomyymälä sijaitsee.

Kurssi-ilmoittautuminen

Lähetä ilmoittautumisesi Energiakeskus Indigossa järjestettäville kursseille ja muihin tapahtumiin sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Täytä viestiin yhteystietosi ja kurssi tai muu tapahtuma, johon ilmoittaudut. Vahvistamme ilmoittautumisesi mahdollisimman pian, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa viestin vastaanottamisesta.

Päivämäärä

Kurssin nimi

Esittely

Hinta

avoin Väripäivä Muinaiset kulttuurit lue lisää 40 €
avoin Chakratyöpajat lue lisää 40 €
avoin Enkeliväripäivä Jeremielistä Raqueliin lue lisää 40 €
avoin Enkeliväripäivä Khemiel & Ariel lue lisää 40 €
avoin Enkeliväripäivä Mikaelista Tzadkieliin lue lisää 40 €
avoin Enkeliväripäivä Metatronista Tzaphkieliin lue lisää 40 €