Aura-Soma 1. tasokurssi (sininen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssi on erinomainen tapa aloittaa värin kokeminen energeettisellä tasolla ja tutustua värien viesteihin oman itsensä kehittämisen, muistamisen ja oivaltamisen taipaleella. Tämän kurssin tavoitteena on tarjota informaatiota työkaluista, joita Aura-Soma värisysteemi mahdollistaa ja luoda ilmapiiri, jossa jokaisen oppilaan jo olemassa oleva intuitiivinen väritietämys voi johtaa suurempaan tietoisuuteen. Peruskurssilla käsitellään muun muassa värejä ja niiden symboliikkaa sekä väriteoriaa, konsultaatioprosessia, Aura-Soma värisysteemin moninaisia tuotteita värien teemoja korostaen ja tehdään harjoituksia värienergioiden parissa.

Aura-Soma koulutuksen 1. tason peruskurssi järjestetään neljän päivän yhtäjaksoisena kokonaisuutena. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 4 päivää (28 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Kurssilla saat oman Level 1 lehtisen, joka sisältää kaikki tärkeät kuvat, joita käsitellään kurssin aikana. Lisäksi saat henkilökohtaisen jäsenyyden kansainväliselle Aura-Soman verkkosivustolle ja siten pääsyn kaikkeen englanninkieliseen kurssi-informaatioon. Kurssi sisältää myös runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen.

Kurssin early bird -hinta on 550,00 (voimassa, kun vahvistusmaksu on maksettu 1 kk ennen kurssin alkua) ja normaalihinta 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 100,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 450,00/550,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.