Aura-Soma 3. tasokurssi (punainen)

Aura-Soman 3. tasokurssilla on kaksi päätavoitetta. Ensinnäkin, tutkia värikielen syvempiä aspekteja Mestarisarjan kautta, jotta voidaan kehittää täydellisempi käsitys ihmisen hienoaineisesta kehosta Aura-Soman näkökulmasta. Toiseksi konsultaatiotaitojen vaaliminen käytännön osallistumisen avulla.

Kehittäessämme edelleen värin ja tietoisuuden yhteyksiä, tähtäämme myös tasapainopullojen (Equilibrium) intuitiivisen, syvemmän ymmärryksen laajentamiseen sekä yhteyksien luomiseen asenteisiimme ja potentiaaliimme. Herääminen uusiin mahdollisuuksiin itsessämme ja tietoisessa kasvussamme sekä edellisten kurssien kokemusten maadoittaminen tuovat kaiken koetun ja opitun yhteen. Kurssin sisältönä ovat muun muassa mind map eli miellekartta tietoisuuden karttojen ymmärtämiseen, väriteoria ja hienoaineinen keho suhteessa tietoisuuden kehittymiseen Mestarisarjan tasapainopullojen avautumisen kautta sekä konsultaatiotaidot konsultin, asiakkaan ja tarkkailijan roolien kautta.

Kurssin pääsyvaatimuksena on 1. ja 2. tason Aura-Soma kurssien suorittaminen ja tämä tasokurssi on viimeinen kurssi koulutuksessa ammatinharjoittajaksi.

Aura-Soma koulutuksen 3. tasokurssi järjestetään Energiakeskus Indigon toimesta seuraavan kerran näillä näkymin vuonna 2020. Tasokurssin kesto on Akatemian (ASIACT) edellyttämät 4 päivää (28 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Aura-Soma kurssit sisältävät kattavan englanninkielisen online-opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut.

Kurssin early bird -hinta on 550,00 (voimassa, kun vahvistusmaksu on maksettu 1 kk ennen kurssin alkua) ja normaalihinta 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 100,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 450,00/550,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

  • Opettaja: Anna Maria Pajarinen
  • Kurssipaikka: Energiakeskus Indigo, Espoo
  • Hinta: 550 €/650 €